KE KOHO ANA I KA PALAPALA PALAPALA MAIKAI NO KO KAKALAKA, KAA, A I OLE SUV

nūhou

KE KOHO ANA I KA PALAPALA PALAPALA MAIKAI NO KO KAKALAKA, KAA, A I OLE SUV

E KOHO I KA MEA PONO

● Ke kila: ʻoi aku ke kaumaha, akā ʻoi aku ka lōʻihi me ke kumu kūʻai haʻahaʻa

● Aluminum: ʻoi aku ka maʻalahi, akā ʻaʻole e mau a ʻoi aku ka pipiʻi

● Hybrid: hoʻohui i nā mea kila a me nā mea alumini e loaʻa ai ka maikaʻi o ka honua ʻelua

E KOHO I KA PONO

● E ʻimi i ke kaumaha o kāu kaʻa nui a me nā paona mua a me hope ma ka mea hoʻopaʻa i loko o kou puka a i ʻole ma ka manual o kāu kaʻa.

● E hōʻoia i ka loaʻa ʻana o ka hiki ke hāpai i ke kaumaha ma mua o kou pono

● Mai hele i ka moana – ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka mana, ʻoi aku ka lohi a me ke kaumaha o ka jack

KA PALAPALA OI MAIKAI: KE ANO MATERIAL

kila

ʻO nā ʻeke kila ka mea kaulana loa no ka mea ʻoi aku ka liʻiliʻi o ke kumukūʻai a me ka lōʻihi loa.ʻO ke kaumaha ka mea kūʻai aku: ʻo ia hoʻi nā mea kaumaha loa.

KE KOHO ANA I KA PALAPALA KAI NO KO KARAKI

ʻO ka poʻe Pros i koho i nā ʻeke kila e hana maʻamau i nā hale kūʻai hoʻoponopono a me nā wahi lawelawe o nā mea kūʻai aku.Hana lākou i ka nui o nā loli a ʻaʻole pono lākou e hoʻoneʻe i nā jacks i kahi mamao loa.

Aluminum

Aia ma ka ʻaoʻao ʻē aʻe o nā spectrums nā pahu alumini.ʻO kēia nā mea kūʻai nui a liʻiliʻi loa - akā hiki ke emi ma lalo o ka hapalua o ke kaumaha o kā lākou mau mea kila.

KE KOHO ANA I KA PALAPALA PALAPALA MAIKAI NO KOU TRAK-1

He kūpono nā ʻeke alumini no nā mīkini kelepona, kōkua ma ke alanui, DIYers, a ma ke ala heihei kahi i ʻoi aku ai ka wikiwiki a me ka neʻe ʻana ma mua o nā mea āpau.Ma ka ʻike o Bob, ʻaʻole manaʻo kekahi poʻe kōkua ʻaoʻao o ke alanui e ʻoi aku ka lōʻihi o nā jack aluminika ma mua o 3-4 mau mahina ma mua o ka pono o kahi pani.

Huinaʻi

Ua hoʻolauna nā mea hana i nā jack hybrid o ka alumini a me ke kila i ʻelua mau makahiki i hala.ʻO nā mea hana koʻikoʻi e like me nā lima hoʻokiʻekiʻe a me nā ʻāpana mana e noho kila a ʻo nā papa ʻaoʻao he alumini.ʻO ka mea kupanaha, ua hoʻohālikelike kēia mau hybrids i ke kaupaona a me ke kumukūʻai.

Hiki i nā Hybrids ke hana no ka mobile Pro hoʻohana, akā ʻo nā mea hoʻohana koʻikoʻi loa i kēlā me kēia lā e paʻa mau me ke kila no kona lōʻihi lōʻihi.ʻO nā DIYers koʻikoʻi a me nā gearheads e ʻimi nei e kiʻi i kahi mālama paona e like me kēia koho.

KA PALAPALA OI MAIKAI: TONNAGE CAPACITY

ʻO nā ʻeke kila 1.5-toni ke lawe nei i kahi noho hope i mea kaulana i nā mana ʻoi aku ka nui o ka hana 3- a i ʻole 4-ton.Akā, pono anei ʻoe i kēlā mana nui?

Hiki i ka hapa nui o nā mea hoʻohana Pro ke hele aku me nā mīkini 2.5-toni, akā koho maʻamau nā hale kūʻai hoʻoponopono no ka liʻiliʻi o 3 tons e uhi i nā kumu āpau.

ʻO ka hoʻololi ʻana me ka jack kaha kiʻekiʻe he hana lohi a ʻoi aku ke kaumaha.No ke kūʻē ʻana i kēia, nui nā jacks Pro-level e hōʻike ana i kahi ʻōnaehana piston paila pālua e hoʻokiʻekiʻe ma luna a me lalo wale nō.a hiki i ka haawe ana o ka jack.I kēlā manawa, kāʻalo ka jack i kekahi o nā pamu a hoʻi ka wikiwiki i ka maʻamau.

KE KOHO ANA I KA PALAPALA PALAPALA NUI NO KOU TRAK-2

E hoʻoholo i ka mana kūpono no kāu kaʻa ma ka ʻimi ʻana i ka Gross Vehicle Weight (GVW) ma ka mea hoʻopaʻa ma ka pahu puka o kāu mau kaʻa.ʻO ka hapa nui o nā kaʻa i hoʻokaʻawale i ke kaumaha i mua a me hope.Aia kēia ʻike ma ka manual o ke kaʻa.

KE KOHO ANA I KA PALAPALA PALAPALA NO KA TRAK-3

E hōʻoia i hiki ke hāpai i ka jack i loaʻa iā ʻoeʻoi aku ma mua o ke kiʻekiʻe o nā paona ʻelua.No ka laʻana, inā ʻike ʻoe e pono ana ʻoe i 3100 paona no ka mua (ma luna o 1-1/2 tons wale nō), e hele i kahi jack papahele e uhi iā ʻoe no 2 a i ʻole 2-1/2 tons.ʻAʻole pono ʻoe e piʻi i luna i ke kaumaha o kahi 3- a i ʻole 4-ton ke ʻole ʻoe makemake e ʻike hiki iā ʻoe ke hāpai i kahi kaʻa nui aʻe.

He Olelo Pokole

ʻO kekahi mea ʻē aʻe—e nānā i ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe o kāu jack service.Piʻi paha kekahi i 14 ″ a i 15 ″ wale nō.Hana maikaʻi ia ma ka hapa nui o nā kaʻa, akā e komo i loko o nā kaʻa he 20″ huila a ʻaʻole hiki iā ʻoe ke hāpai piha a pono ʻoe e kolo ma lalo o ke kaʻa e ʻimi i kahi wahi hoʻopili haʻahaʻa.


Ka manawa hoʻouna: Nov-18-2022